Deutsche Bank neemt Just Eat Takeaway.com op in favorietenlijst

Just Eat Takeaway.com (JET) zal zijn Q1 trading update rapporteren op 13 april 2021. Deutsche Bank verwacht een versnelling van de ordergroei naar 67%, tegen 57% in het vierde kwartaal van vorig jaar.

Vooral de Britse markt zorgt voor deze groeispurt. ‘We verwachten een duidelijke stijging van de ordergroei in het VK tot 90% in het eerste kwartaal, vergeleken met een plus van 58% in het voorgaande kwartaal’, aldus analist Silvia Cuneo.

Positief momentum JET

Over de eerste twee maanden van 2021 rapporteerde JET al een sterke ordergroei in het VK van 88% en Deutsche Bank houdt rekening met een iets sterkere maand maart. Het VK is de grootste markt van JET en een specifiek aandachtsgebied voor herinvestering. ‘Daarom denken we dat een positief momentum in deze markt voldoende zou moeten zijn om een herwaardering van het aandeel te stimuleren’, schrijft Cuneo.

JET kondigde onlangs bij de jaarcijfers op 10 maart een aanzienlijk beter dan verwachte outlook voor de ordergroei op groepsniveau aan en Deutsche Bank denkt dat de onderneming deze prognose zal herhalen. Analist Cuneo voegt het aandeel JET toe aan de zogeheten ‘Catalyst Call list’, een lijstje koopwaardige aandelen voor de korte termijn. Deze tips worden automatische gesloten na drie maanden.

Plaats een reactie

Send this to a friend